Utilizatorii de LG Optimus G au început să sară la Android 4.4 KikKat

, 15 Dec, 14:01

Având în vedere că Optimus G a fost unul dintre cele mai populare terminale de anul acesta, e bine de ştiut că LG încearcă să vă ajute cu un update.

LG Optimus G update android 4.4 KitKat

LG Optimus G a fost unul dintre succesele răsunătoare în materie de telefoane înregistrate de compania sud coreeană în ultimii ani, fapt pentru care, nu era deloc exclus ca cineva undeva să confime sosirea Android 4.4 pe acest dispozitiv. Din păcate, primele zvonuri nu au avut nici un fundament real şi mulţi şi-au pierdut speranţa că vor mai beneficia de actualizări.

În prima etapă, LG Franţa a confirmat din greşeală luna octombrie ca incluzând momentul lansării update-ului. Suntem deja în decembrie şi nu se întâmplase nimic în această direcţie. La o privire mai atentă pe marele internet, abia acum au apărut primele sesizări cum că mai mulţi posesori ai aparatului şi-au putut instala nativ noua versiune de Android. ,,Veşti bune pentru utilizatorii de smartphone-uri LG Optimus G – update-ului la Android 4.4 KitKat este disponibil acum.” Primele instanţe ale update-ului au fost observate în Estonia şi au fost confirmate pe pagina de Facebook a LG Estonia.

Pe sistemul, dacă s-a întâmplat la ei, sigur se va întâmpla şi la noi, atâta timp cât update-ul este finisat şi gata să ajungă pe piaţă, există toate şansele să vină şi pe aparatele utilizatorilor locali. Probabil că este doar o chestiune de răbdare, dar în câteva săptămâni s-ar putea să vă aflaţi printre norocoşi.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail