Urmatorul BlackBerry Porsche este aproape gata – P9982

Urmatorul BlackBerry Porsche este aproape gata - P9982

Se speculeaza de mult ca efortul tehnic combinat al celor de la va  genera un nou smartphone din aceeasi linie cu P9982.

blackberry-z10-porsche-desig p9882

De cele mai multe ori, colaborarile cu un brand puternic care activeaza intr-un cu totul alt domeniu se reflecta in lansari spectuaculoase ce a doua zi sunt uitate. Asa s-a intamplat cu ultimele cateva aparate BlackBerry si, cu siguranta, un nou terminal realizat nu va schimba trendul interesului pentru produsele brandului canadian.

Plecand de la premisa ca BlackBerry Z10 a fost un aparat reusit, producatorul sau a ales sa scoata ,,creierul afacerii” si alte cateva elemente de constructie si sa le asambleze intr-o carcasa metalica cu un finisaj de exceptie. Este vorba de Porsche P9982, urmasul foarte scumpului P9981 anuntat acum cativa ani. Aparut deja in cateva imagini online, mai ramane sa-l vedem anuntat oficial de canadieni. Sursa celor mai recente zvonuri consta in pilotul de formula 1 al echipei Mercedes, Lewis Hamilton. Intentionat sau din greseala, in cadrul unui eveniment desfasurat la Dubai Mall zilele trecute acesta a scapat cateva referinte la aparatul din imaginea de mai sus. In final, ramane ca pe 20 noiembrie, compania condusa de Thorsten Heins sa tina un eveniment in care sa anunte oficial terminalul high end.

Desi configuratia interna, cel mai probabil, nu va suferi modificari in comparatie cu Z10, ramane sa vedem la ce nivel va fi influentat aspectul aparatului de conceptul Porsche Design. In cazul in care va gandeati sa puneti bani deoparte pentru BlackBerry Porsche P9982, aproximativ 2000 dolari reprezinta o suma foarte probabila, cum a fost si cazul modelului anterior.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: