Un BlackBerry desenat de Porsche: P’9981

Un BlackBerry desenat de Porsche: P'9981

porsche-design-p9981-blackberry3porsche-design-p9981-blackberrysmall

Dupa ce a BlackBerry a trecut printr-o criza de personalitate in ceea ce priveste designul smartphone-urilor, intr-un moment profund de inspiratie compania s-a decis sa apeleze la designerii de la Porsche pentru a crea unul dintre cele mai interesante modele de BlackBerry: Porsche Design 9981.

Cu o combinatie de piele pe spate si otel inoxidabil pe fata, noul model integreaza un nou tip de tastatura QWERTY, nelipsita la BlackBerry, impreuna cu un panou „crystal clear touch display”.

Pe partea de firmware, vine cu o versiune a interfetei Porsche Design completata de browserul Wikitude World. La interior mai ascunde un procesor la 1,2 Ghz, un loc de card microSD, un senzor NFC, la acestea adaugandu-se BlackBerry OS 7.

Cu un pret neasteptat de mare si un un numar de bucati create neasteptat de mic, BlackBerry Porsche P9981 are toate sansele sa fie achizitionat de la aproximativ 2.000 $ pana la 2.000 euro.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Desi este cam obligatoriu ca interiorul unui BlackBerry impreuna cu majoritatea trasaturilor de design sa nu fie imprumutate de la alt model, in ceea ce priveste inspiratia, un HTC 9990 poate fi perceput fara probleme  modelul pentru acesta..

Blackberry Porsche
Citește și: