Unimo este o dovada ca si scaunele cu rotile pot fi gadgeturi

Unimo este o dovada ca si scaunele cu rotile pot fi gadgeturi

Evolutia tehnologica este o binecuvantare , iar Unimo este cea mai buna dovada pentru acest lucru.

Unimo scaun cu rotile japonez

Japonezii se pare ca au suficient de mult timp si imaginatie incat pe care le folosim in viata de zi cu zi. Unimo, cea mai noua creatie a celor de la Nano-Optonic Energy, este cea mai buna dovada a acestui fapt.

Unimo este cea mai recenta incercare de a reinventa complet un produs clasic, pe care il stie toata lumea. Este vorba de un scaun cu rotile revolutionar care functioneaza integral electric. Cu trasaturi rupte mai degraba dintr-un film science-fiction, noul dispozitiv se poate roti la de 360 de grade pe loc, poate sa urce si pe scari, daca inaltimea treptelor nu depasese 15 centimetri. Una peste alta, datorita sistemului de senile, Unimo se deplaseaza in conditii optime in orice mediu sau pe orice suprafata.

Daca tot vorbim de un mijloc de transport de cursa lunga, in mod evident, utilizatorul trebuie sa se simta foarte bine in el. La acest capitol, Unimo permite ajustarea unghiului scaunului, a inaltimii sau adancimii sezutului, toate cu scopul de a gasi media perfecta dintre confort si siguranta. Desi a fost creat de la zero ca si produs comercial, cei de la Nano-Optonics au insistat asupra faptului ca momentan vor onora doar comenzi de la spitale si alte institutii de ingrijire.

Citește și:
Etichete: