Un parc de distractii inspirat de Star Trek va aparea in Iordania

Un parc de distractii inspirat de Star Trek va aparea in Iordania

Pentru ca banii nu sunt o problema in unele tari arabe, urmatoarea investitie semnificativa se va face intr-un parc de distractii .

jordan star trek theme park

Nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca in Iordania, ca si in alte tari arabice cu depozite de petrol, inca se fac investitii atat de mari incat la prima vedere par inconstiente.

Regele Abdullah al Iordaniei este un fan avid al seriei de . Chiar si cu statutul sau de rege, in urma cu cativa ani a jucat un rol secundar intr-un episod din Star Trek Voyager. Aceasta pasiune il va costa insa pe Abdullah mai mult decat un bilet de avion pana in SUA, dar va avea propriul sau parc tematic, similar ca si concept cu Disneyland.

Planul aprobat zilele trecute este in valoare de 1,5 miliarde de dolari. Pentru a intari indeea ca acest proiect nu este o dovada de grandomanie, creatorii sai par foarte seriosi in a asigura 100% din consumul de energie electrica aferent complexului din surse de energie regenerabila. Soarele straluceste pe cer in acea zona mult mai mult decat in Romania, motiv pentru care nu este deloc exclus ca principiile eco sa ghideze realizarea ansamblului. Ca acoperire, vorbim de 74 de hectare de teren dintr-un oras intitulat Aqaba. Va integra 17 zone distincte de divertisment si in apropiere va fi construit un hotel spatios de 4 stele.

Cu speranta ca puterea financiara netarmurita a Emiratelor Arabe Unite va sta in spatele unei construcii rapide a parcului Star Trek, abia astept sa vad primele imagini. Si nu as refuza un bilet cadou pana acolo 😀

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: