Un nou scooter electric foloseste iPhone-ul pentru interfata

Un nou scooter electric foloseste iPhone-ul pentru interfata

In orasele aglomerate din Europa si Asia, popularitatea scooter-elor nu pare sa incetineasca prea curand, motiv pentru care japonezii anunta A4000i.

scooter electric japonez iphone terra motors

Este vorba de Ca putere si autonomie, acest model se poate deplasa cu o viteza maxima de 65 kilometri la ora, iar autonomia specificata este de 65 kilometri. Cu o medie de 20 de kilometri pe zi, producatorii au calculcat ca, avand in vedere consumul, aferent deplasarilor va fi de 29 dolari pe an.

Terra Motors este o companie japoneza care, printre altele, se ocupa si cu scootere. In incercarea de a transforma acest tip de vehicule in niste gadgeturi, cel mai nou model al producatorului vine cu un locas fix la bord in care va puteti insera iPhone-ul.

Interesant este insa ca rolul gadgetului Apple nu este doar estetic, prin intermediul acestuia veti putea sa vedeti cata baterie mai aveti in scooter si cu ce vitezie media va deplasati. Practic, ceasurile clasice de monitorizare vor fi inlocuite cu un iDevice. Dupa cum vedeti si in imaginea de mai sus, bateria sccooter-ului va fi afisata intr-un mod similar cu bateria de la iPhone, doar ca pe albastru in loc de verde.

Nu avem inca un pret pentru aceasta creatie, dar sunt convins ca ar trebui sa nu fie unul exagerat. In definitiv, acest mod de deplasare nu este dedicat celor cu bugete foarte generoase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: