GlassTesla, o noua aplicatie pentru Google Glass ce-ti controleaza masina

GlassTesla, o noua aplicatie pentru Google Glass ce-ti controleaza masina

GlassTesla este aplicatia perfecta pentru posesorii de cu care isi pot monitoriza si pot interactiona cu propria masina. Perfecta, la momentul actual 🙂google glass glasstesla mobile app

Pe zi ce trece, raman uimit de proiectele construie in jurul Google Glass, mai ales ca cele mai multe dintre ele sunt realizate de un singur om. In cazul de fata este vorba de o noua aplicatie intitulata GlassTesla menita sa sa fie un accesoriu perfect pentru posesorii de Tesla Model S.

Noua aplicatie va permite sa interactionati de la distanta cu bolidul din dotare. Puteti de exemplu sa va localizati masina, in cazul in care ati uitat unde ati parcat-o, o puteti vedea pe o harta Google Maps si puteti ajunge rapid la ea. Daca sunteti aproape de masina, dar tot aveti dificultati in a o localiza, puteti activa un claxon sau puteti activa si dezactiva farurile, o functie foarte utila intr-o parcare imensa precum cea de la un mall. Aceeasi aplicatie este capabila sa inchida sau sa deschida portierele, sa va informeze ca ati uitat una dintre usi deschisa si sa va afiseze temperaturile interne si externe determinate de senzorii masinii. Pentru ca este un pic mai dificil sa tii evidenta procesului de incarcare, mai ales cand dureaza de zece ori mai mult decat atunci cand ai baga motorina, GlassTesla iti permite sa monitorizezi si evolutia procesului de incarcare. Ca sa nu mentionam ca puteti declansa si intrerupe manual procesul de incarcare.

Desi nu pare ceva deosebit pentru o masina creata sa fie controlata de la distanta printr-un astfel de sistem, surpriza e ca cei de la Tesla nu au publicat niciodata materiale care sa asiste dezvoltatorii in crearea unor astfel de aplicatii. Intregul amalgam de functionalitate integrat in aplicatia pentru ochelarii Google Glass a fost descoperit prin persistenta si incercari multiple. Bizar.

Citește și: