Un clip spectaculos: Super Mario 3D [+VIDEO]

Sfarsitul unuia dintre cele mai populare jocuri 2D din toate timpurile, a fost realizat de la zero in trei dimensiuni de catre un artist: Super Mario 3D.

Pentru ca oamenii cu prea mult timp liber si un simt artistic deosebit pot oricand sa-si manifeste talentul prin intermediul unor , Brandon Laatsch a facut acest lucru intr-un clip spectaculos.

de complex, mai ales cand te apropii de final. Cu toate acestea, povestea si nivelul de adrenalina pe care ti le genereaza au motivat foarte multi jucatori sa termine aventura. Pentru ca Super Mario este in 2D, Brandon Laatsch a recreat finalul jocului in trei dimensiuni, transformandu-l intr-un joc First Person.

Sper ca acest clip cu Sper Mario 3D va trezeste amintiri placute. Singurul regret legat de aceasta iteratie a finalului este ca Princess Peach, printesa pe care Mario o salveaza la final, nu a fost recreata in 3D. Incercand sa ofere un pic de context intregii povesti, ultimele secvente cu printesa salvata sunt reproduse tot in 2D…

Laatsch a facut un clip similar in urma cu doi ani, context in care si atunci scopul a fost sa puna privitorul in mijlocul actiunii unui . Pentru ca acest proiect a fost realizat de un utilizator entuziast din confortul caminului si nu a avut la dispozitie o ferma de servere pentru randare, in total au fost necesare 50 de zile pentru ca proiectul sa ia aceasta forma.
Super Mario 3 Final

11:00 23.02.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video