Mario Kart in realitate

, 15 Ian, 16:00

Mario Kart este una dintre cele mai populare licente Nintendo. Este normal ca acum, cand internetul este plin de clipuri realizate de fani si tehnologia efectelor speciale este la indemana oricui, ca diverse clipuri inspirate din celebrul joc sa apara peste tot. Din fericire insa, avansul tehnologic a dus si la posibilitatea de a experimenta o cursa reala din Mario Kart, cu tot cu puterile speciale.

Echipa Waterloo Labs, celebra pe YouTube pentru tot felul de utilizari interesante ale tehnologiei, a decis sa aduca in realitate posibilitatea de a participa intr- cursa de karting in stilul Mario. Acestia au folosit o serie de procesoare, senzori RF, tunuri cu aer comprimat si sisteme hidraulice pentru a simula efectele puterilor pe care jucatorii le gasesc de obicei in Mario Kart. Din start, motorul este limitat la o anumita viteza maxima, iar doar atunci cand pilotul intra in posesia stelutei, aceasta accelereaza mai mult. De asemenea, cand un rival este lovit cu o carapace de testoasa, aceasta se opreste pentru cateva secunde, iar banana blocheaza volanul intr-o directie si scoate concurentul din cursa.

Rezultatul este neasteptat de bun si mi-as dori ca pistele de karting sa ofere aceasta posibilitate contra cost. Evident, Waterloo Labs ar trebui sa patenteze cat mai repede acest sistem, intrucat cu siguranta si altii vad posibilitatile acestui concept.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail