Ubisoft explica tehnologia din Assassin’s Creed 4: Black Flag [VIDEO]

Fiind vorba de unul dintre cele mari jocuri ca intindere a hartii, se bazeaza pe multiple progrese tehnologice.

Desi se grabesc sa lanseze aproape in fiecare an un joc din seria Assassin’s Creed, cei de la se pare ca nu-si bat sub nici o forma joc de franciza, iar cel mai recent joc din serie cu siguranta nu este o exceptie. De cand au inceput sa dezvaluie detalii despre e,l a fost evident ca efortul investit este departe de a fi mic.

Black Flag este clasificat ca unul dintre primele jocuri de tip open-world pentru urmatoarea generatie si profita la maxim de puterea de procesare din noile console si GPU-uri. Tehnologii precum Sea Engine, Weather System si Ambient Lightning sunt doar cateva exemple de elemente care incearca sa transforme experienta de gaming intr-una dintre cele mai realiste din ultimii ani. Pana si densitatea vegetatiei si fizica aferenta, impreuna cu amploarea spatiului deschis, toate sunt dovezi clare ca nimic nu a fost lasat la voia intamplarii.

Chiar daca amploarea efortului investit intr-unul dintre jocurile pentru consolele si sistemele aferente urmatoarei generatii este greu de apreciat atunci cand te joci, un clip Assassin’s Creed 4: Black Flag precum cel de mai sus surprinde o parte semnificativa din experienta de gaming.

Assassin's creed 4 black flag ubisoft tehnologie

Alexandru Puiu
13:40 13.09.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video