Parteneriat NVIDIA – Ubisoft pentru jocurile din toamna

Parteneriat NVIDIA - Ubisoft pentru jocurile din toamna

Un parteneriat NVIDIA – Ubisoft tocmai a fost anuntat pentru jocurile care vor fi lansate in aceasta toamna, incluzand  jocurile Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist, Assassins Creed IV Black Flag si Watch Dogs.

Assassins Creed IV Black Flag

Acest parteneriat NVIDIA – Ubisoft  presupune niste pachete comerciale comune care sa includa tehnologii grafice de ultima ora, cu scopul final de a crea medii de joc capabile sa ofere un nou nivel de realism si imersiune. Un exemplu il reprezinta tehnologia antialising NVIDIA TXAA ce asigura animatii fluente, umbre fine, HBAO+ (horizon-based ambient occlusion) si teselarea avansata DX11.

“Gamingul pe PC este mai puternic ca niciodata, iar Ubisoft intelege nevoia jucatorilor pentru jocuri ce ofera experiente cu adevarat impresionante – cele mai mari rezolutii, frame-rate-uri fluide – bazate pe cele mai noi tehnologii in domeniu,” declara Tony Tamasi, vicepresedinte senior Content and Technology, NVIDIA.

“PC-ul ramane una dintre cele mai populare platforme de gaming. […] Prin combinarea experientei NVIDIA in tehnologia de procesare vizuala si a creativitatii echipelor noastre de productie, gamerii vor avea parte de o experienta uimitoare la alegerea unui joc Ubisoft pentru PC.” – Geoffroy Sardin, director de marketing si vanzari pe zona  EMEA, Ubisoft.

Versiunea PC a Splinter Cell Blacklist, lansata pe 20 august, este disponibila acum la retaileri selectati in pachetele promotionale NVIDIA GeForce GTX 660, 660 Ti, 670, 680, 760, 770 si 780. Mai multe detalii despre pachetul si tehnologia exclusiva pe care se bazeaza jocul sunt disponibile aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: