UbiSlate 7Ci este cea mai ieftină tabletă cu Android

UbiSlate 7Ci este cea mai ieftină tabletă cu Android

Deşi competiţia este foarte mare pentru titlul de cel mai subţire sau cel mai uşor gadget, UbiSlate 7Ci se luptă pentru tilul de cea mai ieftină tabletă.

ubislate 7ci cea mai ieftina tableta

Tabletele, datorită configuraţiei şi calitatăţii construcţiei variază foarte mult la capitolul preţ. Cele mai simple şi mai puţin performante se apropie de nişte valori infime, în timp ce un iPad Air de ultimă generaţie cu 128GB memorie internă şi 4G poate fi cumpărat cu aproape 1000 de euro. Este vorba de targeturi diferite şi de utilizatori cu pretenţii şi bugete de dimensiuni foarte variate.

În urmă cu ceva timp, era foarte mediatizată o tabletă lansată în India cu numele de . Respectiva avea un preţ de aproximativ 35 de dolari transformat din moneda locală. Din păcate, până zilele trecute, respectivul gadget putea fi . Acum, a traversat oceanul şi a ajuns în Regatul Unit cu un nou nume şi un nou preţ.

Aproximativ 50 de dolari este preţul pentru UbiSlate 7Ci, un produs ce se laudă cu titlul de cea mai accesibilă tabletă la ora actuală.

La capitolul specificaţii, deşi vorbim de niste elemente hardware nu foarte actuale, sunt mari şanse ca acestea să fie suficiente pentru un număr foarte mare de scenarii. Un procesor tactat la 1GHz pe arhitectură Cortex A8 şi 512MB RAM compun partea de procesare. Un panou de 7 inci cu o rezoluţie WVGA de 800 x 480 pixeli acoperă partea din faţă a dispozitivului. Memoria internă de 4GB poate fi extinsă prin intermediul unor carduri microSD şi rulează Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich. Din acest punct de vedere este evidentă o discrepanţă, deşi specificaţiile insistă pe Android 4.0, captura din materialele de promovare este de Android 2.3.

În cazul în care va ajunge la un preţ similar şi în ţara noastră, UbiSlate 7Ci are toate ingredientele pentru un proiect de genul ,,O tabletă pentru toţi.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: