Twitter se modernizeaza pe toate platformele in acelasi timp

Twitter se modernizeaza pe toate platformele in acelasi timp

Daca nu se modernizeaza si nu se adapteaza vremurilor schimbatoare, are mari sanse sa piarda numerosi utilizator in scurt timp.

twitter new update functii noi 2013

Cei de la Twitter au anuntat astazi printr-un comunicat de presa volumul de functii inclus in al aplicatiilor omonime de Android, iOS si Mac. Apartinandu-le tot lor, Tweedeck va primi de asemenea cateva actualizari in urmatoare perioada.

Pentru cei care folosesc intens functia de mesaje directe – DM din Twitter, noul update va aduce conversatii sincronizate pe toate platformele si in versiunile web ale serviciului, Twitter.com si Mobile.Twitter.com. Astfel, de acum inainte, nu veti mai avea mesaje necitite pe fiecare aparat pe care va conectati cu numele de utilizatori si parola personala daca ati citit deja respectivele cconversatii pe alt aparat. Mai precis, statutul de mesaj citit se va progaga instantaneu in toate directiile.

Tot acum veti vedea imbunatatiri semnificative pe partea rezultatelor la cautare pe Mobile.twitter.com si pe aplicatiile de iOS si Android. Daca veti cauta persoane pe Twitter, pe pagina care apare veti avea rezultate extinse cu profilul fiecarui personaj care se potriveste criteriilor voastre. Printr-un swipe de la dreapta la stanga pe un rezultat, veti vedea afisate profile similare. Cu scopul de a aduce un dram suplimentar de dinamism aplicatiilor, atunci cand cautati un cuvant cheie, pagina de rezultate care se genereaza in mod automat va primi actualizari in timp real, daca vor aparea tweet-uri suplimentare pentru respectivul tag.

In Twitter for Mac, tab-ul Connect al aplicatiei va afisa in permanenta interactiunile recente cu diversi utilizatori, cat si utilizatorii favoriti, retweet-urile sau tweet-urile cu tag-ul @mentions. Aceeasi aplicatie de OS X va putea fi folosita de acum inainte in daneza, filipineza, finlandeza, norvegiana, suedeza si tailandeza.

Daca va grabiti sa puneti mana pe noi variante de Twitter, le aveti pe Google Play, Apple App Store si Mac App Store.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI