Toshiba pregateste o tableta cu NVIDIA Tegra 4

Toshiba pregateste o tableta cu NVIDIA Tegra 4

Desi nu a ajuns inca pe piata, o noua tableta Toshiba cu cel mai nou SoC NVIDIA are .

toshiba at10le-a

Cu toate ca am citit primele randuri despre NVIDIA Tegra 4 in urma cu cateva luni, numarul produselor propulsate de cel mai recent SoC creat de NVIDIA este infim catre inexistent. Trecand peste acest trend, si sa lanseze una dintre primele tablete de 10,1 inci cu procesorul ultra performant de la producatorii seriei GeForce.

Toshiba AT10LE-A este o noua tableta a producatorului japonez a carei prezenta nu a fost confirmata oficial. Trecand peste acest aspect, avem deja o imagine cu posibila tableta iar rezultatele intr-un benchmark au scapat pe internet in urma cu cateva zile. In acest context este aproape irelevant daca Toshiba va confirma prea curand produsul. Acesta va aparea, este doar o chestiune de cateva zile sau saptamani pana il vom vedea in magazine.

Intreaga intriga a aparut in jurul aparatul de la un rezultat de 28058 de puncte postat pe website-ul benchmark-ului AnTuTu.  Ca sa va faceti o idee, Galaxy S4 avea cel mai mare scor din respectivul top pana la acel moment si valoarea era egala cu 28018, mai putin decat a tabletei Toshiba. In principiu, procesorul folosit in acest caz particular ar trebui sa fie un Tegra 4 tactat la 1,8 Ghz si ar avea mari sanse sa detroneze orice alt produs lansat pana atunci pe piata dispozitivelor cu Android.

Gandit, desigur, ca un produs high end, din ecuatie nu ar trebui sa lipseasca un card microSD, o iesire HDMI si cea mai recenta iteratie a sistemului operare de la Google, Android Jelly Bean 4.2.1. Ramane acum sa vedem care va fi pretul acestei jucarii si cat va mai spera Toshiba sa se imbogateasca din accesorii precum dock-ul cu tastatura fizica de mai sus.

bench1