Toshiba anunta noi modele din seriile Portege si Tecra

Toshiba anunta noi modele din seriile Portege si Tecra

Pentru ca segmentul de business al celor de la Toshiba este unul destul de profitabil, asupra catorva modele importante din portofoliu.

Toshiba Portege Z30 Tecra Intel Haswell

Dupa ce ne-a impresionat cu un notebook de gaming decent, precum Qosmio X75, echipa celor de la Toshiba s-a gandit sa reinventeze alte cateva familii de sisteme portabile. Este vorba de Toshiba Portege Z30, Tecra Z40 si Tecra  Z50.

In primul rand, vorbim de un design complet difierit fata de majoritatea notebook-urile pe care le gasim pe piata. Aceste schimbari se datoreaza inspiratiei din . Tocmai pentru ca respectivul model este unul foarte exclusivist, ar fi fost pacat ca cei de la Toshiba sa nu se inspire din ceea ce au invatat cand au lucrat la super  ultrabook-ul propriu. Liniile de design sunt mai compacte, carcasa este din aliaj de magneziu si exista o tehnologie proprietara de protectie, cu numele foarte sugestiv Tough Body.

Cele trei sisteme noi pot fi achizitionate cu o combinate de Intel Core i5 si Core i7 de generatie Haswell. In majoritatea cazurilor, rezolutia ecranului va fi batuta in  cuie la 1366 x 768, doar Z40 poate  fi cumparat cu un panou Full HD 1080. In ceea ce priveste stocarea, Tecra Z40 si Z50 pot fi dotate cu un hard disk de 750GB sau un SSD de pana la 512GB, depinde de buget. Portege Z30 poate fi cumparat cu un SSD de 128 GB sau 256GB.

Portege Z30 are un pret de start de 1280 de dolari, in timp ce Tecra Z40 si Z50 vor incepe de la o valoare de 1230 dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: