Topul celor mai populare aplicatii de mobile, cine putea fi cap de lista?

Topul celor mai populare aplicatii de mobile, cine putea fi cap de lista?

Desi in curand se va termina luna ianuarie 2013, top-urile pe 2012 continua sa apara iar Google tine capul de afis cand vine vorba de aplicatii din Play Store.

google_play1

 un top al celor mai populare aplicatii pe mobile in anul 2012. Dupa cum veti vedea au fost incluse si aplicatii care in practica sunt magazine virtuale pe iOS si Android cu scopul de a demonstra cat de des sunt accesate pe o platforma sau alta.

. Desi am impresia ca este doar o chestiune de timp pana ce fanii platformei de socializare vor sta si de pe PC pe Facebook mai mult decat pe Google, important este ca pe partea de mobile acest declin s-a produs deja. Pe locurile de la 2 la 6, in respectivul  top Comscore, sunt pozitionate aplicatii Google in ordinea urmatoare: Google Maps, Google Play, Google Search, Gmail si YouTube. Pandora Radio se afla pe 7, Apple iTunes este pe 8, Cooliris si Yahoo! Messenger ocupa locurile 9 si respectiv 10.

In cazul in care nu ati ramas intrigat de acest top, deoarece ordinea este destul de previzibila, trebuie sa retineti totusi un lucru. , un astfel de top confirma legatura stransa a oamenilor cu serviciile Google.

Google Top aplicatii mobile popularitate 2012

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: