Google+ castiga adepti, Facebook pierde cativa

Google+ castiga adepti, Facebook pierde cativa

Un nou studiu al celor de la ComScore, o autoritate destul de importanta in domeniul monitorizarii traficului online, confirma faptul ca Google+ o duce din ce in ce mai bine. Din pacate nu acelasi lucru se poate spune despre Facebook.

google-facebook

In urma studiului realizat de ComScore, a iesit la iveala faptul ca numarul vizitatorilor Google+ este in continua crestere. Astfel, fata de acum 9 luni, s-a inregistrat o crestere de 66%, ajungandu-se in iunie la un total de 110,7 milioane de vizitatori pe intreg mapamondul. In SUA cresterea a fost si mai mare, de la 15,2 milioane de vizitatori, la 27,7 milioane in aceasta perioada de timp.

In ceea ce-i priveste Facebook-ul, din noiembrie pana in iunie, numarul vizitatorilor a sazut de la 166 milioane la 159,8 milioane.

Desi aceste cifre nu sunt oficiale, mai multe rapoarte recente au confirmat acelasi trend al cresterii inregistrate de Google+ si a scaderii popularitatii Facebook. Din pacate, acelasi studiu nu spune nimic despre timpul petrecut pe site de respectivii utilizatori si nici despre cat de des revin. Acest capitol e cu totul alta poveste.

Citește și: