Tim Cook, CEO-ul Apple, a fost dat in judecata din cauza iOS 7

Tim Cook, CEO-ul Apple, a fost dat in judecata din cauza iOS 7

Schimbarile radicale introduse in iOS 7 nu sunt pe gustul tuturor, motiv pentru care multi dintre noi incearca sa amane la infinit instalarea noii versiuni. Marturisesc ca nici eu nu sunt chiar incantat de design-ul acestei dezvoltari.

iOS 7 Camera Photos Airdrop

Totusi, foarte multi au ajuns dupa un timp sa fie incantati de functionalitatea noua introdusa in sistemul de operare creat in Cupertino. In tabara nemultumitilor, pe de alta parte, apar si cazuri dintre cele mai curioase.

Din lipsa de activitate, probabil, un tanar american, Mark David Menacher, a decis sa-l dea in judecata pe Tim Cook, contra sumei simbolice de doar 50 de dolari. Motivul exact al procesului se pare ca este legat de lipsa posibilitatii recuperarii spatiului aferent noului iOS 7 de pe dispozitivele celor care prefera sa amane la infinit instalarea noului firmware.

Dupa cum , Apple a schimbat un pic sistemul de actualizari pe calea aerului – OTA. Pana acum, in momentul in care un update devenea disponibil, erati invitati sa-l descarcati pe aparat si sa-l instalati oricand, dupa bunul plac. In iOS 7, noua versiune de iOS este descarcata automat, fara interventia utilizatorilor. Nu puteti alege decat daca vreti sau nu sa-l instalati, iar daca preferati varianta negativa, pretiosul spatiu aferent fisierului descarcat de pe serverele Apple nu poate fi recuperat.

Trecand peste faptul ca Mark David Menacher are dreptate, cand vine vorba de procesul intentat la Curtea Superioara a Tribunalului din California, momentan cei de la Apple si Tim Cook personal, nu au dat nici un raspuns oficial pe acest subiect. In definitiv, poate ei spera prin aceasta metoda sa forteze un numar cat mai mare de posesori de iDevice-uri sa faca update.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI