Instalat, neinstalat, noul iOS 7 ocupa spatiu

Instalat, neinstalat, noul iOS 7 ocupa spatiu

Datorita sistemului de actualizari pe calea aerului folosit de Apple, multi utilizatori de iOS 6 s-au trezit ca nu mai au spatiu din cauza noului iOS 7.

iOS 7 Camera Photos Airdrop

Cu toate ca vine cu un numar semnificativ de beneficii pentru posesorii de iDevice-uri, foarte multi au preferat sa se abtina de la upgrade din cauza interfetei radical schimbate fata de versiunile anterioare. In plus, culorile agresive omniprezente in noul sistem de operare cu siguranta nu au acumulat foarte multi fani. Ca urmare, desi ultima rata de adoptie publicata a noului iOS era 52% dupa o saptamana de la lansare, sunt foarte mari sanse ca un numar semnificativ de utilizatori de iOS 6 sa doreasca sa nu faca upgrade.

Daca va incadrati printre cei care au decis sa ocoleasca instalarea iOS 7 s-ar putea sa fi dat peste alta problema. In momentul in care va conectati telefonul la priza, daca aveti si o conexiune WiFi, iDevice-ul va incepe descarcarea automata a noului firmware. In final, terminalul va intreaba daca vreti sa faceti tranzitia la noul iOS, indiferent de raspuns insa, intre 1,5 si 3GB de spatiu sunt ocupati cu o noua iteratie a sistemului de operare creat de Apple.

Daca aveti 32GB sau 64GB, aceasta complicatie nu va va afecta enorm. Regretabila este insa situatia celor cu un iPhone 4 de 8GB, de exemplu, care, subit nu mai pot face o poza si nu-si mai pot instala un joc din cauza unui fisier pe care nu-l pot vedea si nu-l pot sterge cu nici un program.

Recomandarea mea, daca treceti printr-o situatie similara, este sa va instalati update-ul. Cu elementele de interfata va veti obisnui la un moment dat. Ar fi pacat sa neglijati amalgamul de beneficii ale noului firmware din cauza unor degradeuri agresive.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: