ThinkPad T440, noul venit in linia de ultrabook-uri Lenovo

ThinkPad T440, noul venit in linia de ultrabook-uri Lenovo

Cuminte, fara sa spuna nimic, Lenovo a dezvaluit un nou ultrabook, ThinkPad T440, care are inclus procesor Intel Haswell si monitor de 14 inci 1.920 x 1080 IPS, avand o grosime de 21 de milimetri.

T440

O noutate ar fi faptul ca ecranul modelului ThinkPad T440 are un unghi de vizualizare de aproape 180 de grade. De asemenea, acesta are o carcasa din fibra de carbon si magneziu, ceea ce-i da o rezistenta mare la socuri si intemperii, insa nu adauga si la greutate, care incepe de la 3,5 livre (mai putin de 1,6 kilograme).

Pe langa acestea, noul Lenovo ThinkPad T440 are trei porturi USB 3.0, o camera web 720p, functia NFC si un ”Power Bridge”, care permite inlocuirea bateriei fara oprirea sistemului. Durata de viata a bateriei, una cu trei celule, este de pana la sase ore. Mai gasim un port VGA prin care poate fi conectat la un videoproiector, 4-in-1 SD card reader, Smart Card Reader, Mini DP, iar pentru sunet Dolby Speakers Home Theater v4.

Deocamdata, Lenovo nu a specificat si cele mai importante caracteristici ale modelului ThinkPad T440, adica procesor, capacitate de stocare, RAM, GPU, si nici cand va putea fi cumparat. Pe pagina oficiala au si un serviciu de „auto-configurare” a modelului, insa aici nu este nicio optiune inclusa. Si nici pretul nu este amintit, insa modelele cu caracteristici apropiate, dar cu procesor Intel Ivy Bridge, au un pret care incepe de la 950 de dolari.

Ar mai fi de amintit ca, tot pe pagina de internet, ThinkPad T440 are adaugate si accesorii si service, dar nu este specificat daca acestea vor fi sau nu incluse in pretul noului ultrabook.

Citește și: