Un iPad Air a explodat într-un magazin Vodafone din Australia

Un iPad Air a explodat într-un magazin Vodafone din Australia

Dovada clară că tehnologia poate ”dăuna grav sănătății” vine după ce un iPad Air a provocat o explozie in Australia, întreg magazinul Vodafone fiind evacuat de urgență.

Apple-Exploding-iPad Air

Cât de can-can ar suna afirmația de mai sus, aceasta este și realitatea. un iPad Air a explodat într-un magazin din Australia, și cam atât, nu cum scriu și site-urile externe sau românești de profil generalist. Explozia nu a  cauzat foarte mult fum, panică, stres, oamenii nu s-au călcat în picioare la ieșire, și nu a murit nici o pisicuță în tot acest timp.

De fiecare dată când se întâmplă un astfel de incident, oamenii se împart în două tabere, cei care dau imediat vina pe producător, și cei care dau vina pe utilizator că nu a folosit un încărcător original. De multe ori aceștia din urmă au și dreptate. Bine, am mai putea considera și a treia tabără, cei care au rămas cu preconcepții mai vechi și îți vor spune ”asta, ce vrei să-i faci dacă e facut in China.”

Ce e drept, e că încă nu se știe care a fost cauza incidentului. iPad-ul-ui i-a luat foc mufa de încărcare, lucru ce a dus la explozia acestuia, folosea un încărcător original, și se afla în idle la momentul incidentului, așadar nimeni nu a fost rănit. Unul din membrii personalului Apple a luat dispozitivul rapid de la fața locului și până acum nu se cunosc mai multe detalii. Compania nu a făcut nici o declarație până acum.

Citește și:
Etichete: