Televizoarele Samsung se vand ca painea calda

Televizoarele Samsung se vand ca painea calda

Mai tineti minte statisticile de genul in fiecare minut se activeaza 100 de telefoane cu Android, CEO-ul Samsung a oferit o afirmatie similara publicului la o conferinta. In acest caz insa, nu se referea la smartphone-uri.

Samsung CEO Promo 2013 statistici

Aflat zilele trecute in Monte Carlo, BK Yoon – CEO-ul Samsung nu a evitat in cadrul unui interviu destul de scurt, acordat celor de la TechRadar, sa ofere o cifra remarcabila pentru succesul companiei. Pentru ca TV-urile impreuna cu smartphone-urile reprezinta cele mai profitabile ramuri ale afacerii, BK Yoon a afirmat ca in fiecare secunda Samsung comercializeaza global 3 televizoare. Aceasta afirmatie vine la cateva zile dupa ce compania sud coreeana a inregistrat vanzari de 184 miliarde dolari pentru anul 2012. DIn acesti bani, 9 miliarde sunt reinvestiti anual in cercetare si dezvoltare de noi produse. In cazul in care nu v-ati lasat convins de magia formatului ,,3 la secunda”, mai remarcabil este faptul ca vanzarile de televizoare ale companiei au fost similare ca volum in ultimii 2 ani.

Desi televizoarele ar putea fi considerate o aripa interesanta a companiei, 2013 pentru Samsung ar putea fi anul in care da lovitura nu doar cu smartphone-uri sau tablete ci si cu camere foto. Ce o sa faca oare cu atat de multi bani? Primele studii ne indica faptul ca Samsung va incerca sa ne ia pe sus caminul prin intermediul unor frigidere inteligente si aspiratoare mai spectaculoase si autonome decat in anii trecuti.

Citește și: