18 mart. 2013 | 12:00

SwiftKey castiga popularitate prin Galaxy S4

ACTUALITATE
SwiftKey castiga popularitate prin Galaxy S4

Una dintre cele mai populare aplicatii menite sa inlocuiasca , va deveni si mai .

swiftkey android Galaxy S4

Intr-un univers in care smartphone-urile si tabletele folosesc aproape exclusiv tastaturi virtuale, SwiftKey a devenit deja de ceva timp o alegere populara. Aplicatia disponibila in Google Play contra sumei de patru dolari este unul dintre cei mai potriviti inlocuitori pentru tastatura implicita a sistemului de operare Android.

,,Dupa succesul pe care l-am inregistrat cu lansarea SwiftKey 4 de luna trecuta, suntem entuziasmati sa confirmam ca Samsung a ales tehnologia inovativa a tastaturii SwiftKey pentru a sta la baza inimii urmatorului sau varf de gama, Galaxy S4. Acesta un progres fantastic pentru viziunea noastra de a aduce cea mai buna experienta de tastare pe un touchscreen unui numar cat mai mare de oameni cu putinta.” Cu toate ca nu avea probleme cu rata de adoptie, Ben Medock, co-fondatorul companiei, a anuntat cu entuziasm ca SwiftKey va veni preinstalat pe Galaxy S4. In cazul in care aplicatia respectiva avea nevoie de un vot de incredere, faptul ca Samsung a ales-o pentru urmatorul sau varf de gama reprezinta cel mai bun calificativ pe care l-ar fi putut primi.

Aceasta veste este grozava pentru utilizatorii vechi de SwiftKey care, din intamplare, vor deveni subit si utilizatori de Galaxy S4. In cazul in care va doreati de mult sa experimentati tastatura virtuala inovativa a companiei americane dar nu v-a lasat sufletul sa cheltuiti patru dolari pe aceasta experienta, implementarea SwiftKey pe S4 ar putea fi o sansa unica si pentru voi.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele