Co-fondatorul Apple: Windows Phone este frumos, intuitiv, „prieten”

Co-fondatorul Apple: Windows Phone este frumos, intuitiv, „prieten”

Steve Wozniak

Unul dintre cei mai sinceri indivizi din IT este Steve Wozniak, co-fondator Apple alaturi de Steve Jobs and Ronald Wayne, o personalitate atat puternica, incat rareori spre niciodata se ascunde dupa deget. Intr-un interviu recent, Woz nu a ezitat sa laude aspectele pozitive ale platformei Windows Phone.

Pornind, desigur, de la propriile dispozitive, dintre care unul este Nokia Lumia, Woz a ajuns sa concluzioneze ca interfata Windows Phone este frumoasa si extrem de intuitiva. Lasand la o parte comparatia pe care unii ar putea-o clasifica ca fiind deplasata – „simti ca esti cu un prieten, nu cu o unealta”, Woz a mai afirmat ceva lucruri la fel de la laudative.

Intr-o comparatie intre Android si Windows Phone, mentioneaza ca navigarea pe Android este mult mai complicata decat cea de pe WP si ca de fapt nici nu ar vedea vreun concurs pe care Microsoft sa-l piarda la acest capitol. Desi inca este de parere ca iPhone-ul este smartphone-ul sau favorit, chiar si aici a clasificat Windows Phone ca fiind o platforma mai putin dubioasa cand vine vorba de interactiunile banale prin meniuri. Desi nu atrage atentia in discursurile sale asupra unui aparat sau versiune de firmware, mai multe surse au confirmat ca ar putea fi vorba de Lumia 900 de la AT&T.

Pe langa 2 terminale 4S, Steve Wozniak are de fiecare data 4 smartphone-uri la el. Are un Motorola Droid Razr, iar cel mai recent membru al familiei este un Lumia 900 de la Nokia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI