Steam te invită la gaming cu super oferte de sărbători

Steam te invită la gaming cu super oferte de sărbători

A venit momentul pe Steam, cel mai popular magazin virtual de jocuri pentru PC, Mac, Linux şi, mai recent, .

Steam Reduceri de iarna jocuri

Cum se întâmplă de altfel în fiecare an de două sau trei ori, în perioada sărbătorilor, cei de la Steam încearcă se ne tenteze cu nişte super oferte. Anul 2013 cu siguranţă nu este o excepţie de la regulă, motiv pentru care, în fiecare zi, până la sfârştiul acestei perioade stabilite destul de arbitrar, vom avea parte de noi reduceri la jocuri.

Titlurile oferite vor fi foarte variate şi se vor adresa tututor categoriilor de vârstă. Vor fi include deopotrivă jocuri ale marilor studiouri cât şi ale dezvoltatorilor independenţi care îşi petrec ani de zile din viaţă pentru creaţia unui singur produs. Deoarece multe reduceri la jocuri expiră şi multe sunt adăugate la respetivele liste de mai multe ori pe zi, ar fi păcat să nu accesaţi măcar de câteva ori pagina web store.steampowered.com pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în acest domeniu. În plus, având în vedere promisiunea celor de la Steam de a oferi discount-uri la peste 2000 de titluri în această perioadă, este aproape imposibil să nu existe ceva care să vă atragă atenţia.

La momentul redactării acestui material, Max Payne 3 şi The Witcher 2 pot fi achiziţionate cu 4, respectiv 5 euro. Cel mai recent Tomb Raider scade până la 10 euro, pe când Counter Strike: Global Offensive poate fi adăugat în colecţia voastră virtuală cu 2 euro şi 74 de cenţi.

,,Perioada sărbătorilor” pe Steam, cu reduceri la jocuri, se desfăşoară între 19 decembrie 2013 și 3 ianuarie 2014.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: