Promotiile de toamna si de sarbatori pe Steam, scapate pe internet

Promotiile de toamna si de sarbatori pe Steam, scapate pe internet

Orice ati face, sa nu eliberati aceste oferte Steam catre publicul larg! Oups, mi-a scapat mouse-ul pe publish!

promotiile de iarna si de sarbatori pe Steam jocuri video

Se pare ca rugamintea lui Steam catre partenerii sau a intrat pe o ureche si a iesti pe cealalta. Din acest motiv exista NDA-uri si alte documente care te ameninta cu procese si alte nebunii daca divulgi inainte de termen anumite informatii. E-mail-ul a ajuns desigur pe Reddit in mai putin de cateva ore de la trimiterea lui si a ajuns sa fie vizionat de milioane de utilizatori Steam, care acum se pregatesc de reduceri.

promotii jocuri video

Din acest mail aflam ca reducerile vor incepe pe data de 27 noiembrie si se va termina pe 3 decembrie, precum si ca Steam nu accepta propuneri de reduceri de la dezvoltatorii de jocuri,  pentru aceasta perioada, mai tarziu de data de 20 noiembrie. De asemenea perioada de reduceri de sarbatori va incepe pe data de 19 decembrie si se va finaliza abia pe data de 2 ianuarie.

Nu exista aproape nici o indicatie legata de jocurile video care vor fi ieftinite, inafara de Counter Strike Condition Zero care va putea fi achizitonat la jumatate de pret, la 4.99 dolari. Avand in vedere ca data la care se opres sugestiile de reduceri din partea dezvoltatorilor ne putem astepta la o noua serie de informatii „restrictionate publicului” si evident si titlurile jocurilor care vor fi la reducere. Este putin probabil ca perioada de reduceri sa fie modificata.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: