StarTech Portable USB Flash Duplicator, un gadget simplu si destept

StarTech Portable USB Flash Duplicator, un gadget simplu si destept

StarTech Portable USB Flash Duplicator demonstreaza ca gadgeturile inteligente nu au nevoie de un design spectaculos sau de specificatii impresionante.

StarTech Portable USB Flash Duplicator

O companie mai putin cunoscuta in tara noastra, StarTech, tocmai a anuntat lansarea unui copiator de . Nici macar nu conteaza daca folositi ca sursa un hard disk sau stick USB, simultan, pe alte doua dispozitive de stocare, continutul este duplicat instantaneu.

Fara nici un computer in ecuatie, acelasi aparat face o treaba la fel de buna si in a curata informatiile pentru totdeauna de pe mediul ales de voi. In conformitate cu specificatiile Departamentului de Aparare al SUA, creatia celor de la StarTech sterge atat de bine un stick USB, incat nimic nu mai poate recupera datele de pe el. In cazul in care lucrati deseori cu date sensibile, aceasta functie de formatare profunda a unui stick s-ar putea sa justifice de una singura achizitia gadgetului.

In plus, pentru ca la un port USB 2.0 nu pot fi conectate doar stick-uri si hard disk-uri externe, acelasi aparat ofera o functionalitate similara pentru orice fel de carduri de memorie, SD, SDHC, microSD, MMC, Mini SD si CF. Pentru aceastea insa va trebui sa folositi si un cititor de carduri conectat la unul din porturile USB din imagine.

In alta ordine de idei, ar fi fost dragut sa vorbim de porturi USB 3.0, in locul celor trei porturi de generatie trecuta. Din fericire, daca luam in calcul faptul ca nu suntem legati de un desktop sau notebook pentru a duce activitatea la bun sfarsit, putem avea un pic mai multa rabdare cu el. La 212 dolari, StarTech Portable USB Flash Duplicator mai include un display LCD si LED-uri indicatoare in dreptul fiecarui port USB pentru a va oferi in timp real un feedback legat de ce se intampla cu datele voastre in fiecare moment.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: