Sonnet Echo te uimeste cu ce poate sa obtina dintr-un Thunderbolt

Sonnet Echo te uimeste cu ce poate sa obtina dintr-un Thunderbolt

La momentul lansarii primului MacBook Pro , nu mi-a venit sa cred cand am citit specificatiile conectorului, Sonnet Echo iti arata ce poti face cu el.

sonnet echo thunderbolt

Sonnet Echo este un nou dock construit in jurul unui conector. sa-ti arate cate lucruri poti face pornind de la o singura mufa. Creat de Sonnet Technologies, dispozitivul integreaza dintr-un foc tot ce ai putea sa-ti doresti intr-o colectie de periferice. in total este vorba de aproximativ 15 conectori noi.

Arata spectaculos. Este impozant si s-ar putea sa fie solutia tuturor problemelor legate de lipsa unui numar suficient de porturi de retea sau USB 3.0. Functioneaza de minune atat in colaborare cu un Mac cat si un PC, reusind in acelasi timp sa ofere pe langa o conectica generoasa, un locas pentru o unitate optica(DVD Writer si Blu-ray) sau hard disk de maxim 2TB. Desi puteti folosi hard disk-ul intern ca fiind gazda perfecta pentru filme si muzica, mai impresionanta este compatibilitatea cu protocolul TIme Machine.

In total, Sonnet Echo 15 vine cu numar de patru porturi USB 3.0, doua porturi eSATA, doua SATA interne, o intrare si o iesire Thunderbolt, o intrare audio, una de microfon si o iesire de casti. Nu lipseste nici un conector Firewire 800, un port Gigabit Ethernet si patru porturi USB 2.0.

Pregatit pentru lansare abia in aceasta vara, gadgetul celor de la Sonnet momentan se rezuma la fi disponibil doar in regim de precomanda. Cu un DVD Writer, intregul ansamblu va costa 400 dolari iar daca vreti sa faceti trecerea catre o unitate optica Blu-ray, pretul creste cu 50 dolari. Configuratia cu un hard disk de 2 TB si DVD va costa 500 dolari, in timp ce versiunea cu Blu-ray si acelasi hard disk incapator va fi 550 dolari.

Citește și: