Sony si noile playere Walkman

Sony si noile playere Walkman

Oare mai sunt la moda mp3 playerele? Mai foloseste cineva acest tip de dispozitiv avand in vedere ca orice telefon din ziua de astazi stie sa redea materiale audio si video?

Sony Walkman F800

Cei de la Sony sunt de parere ca acest concept nu va muri prea curand, iar din acest motiv lanseaza o gama noua de modele Walkman. Personal sunt de acord cu ei, intrucat daca imi folosesc smartphone-ul pentru auditie si vizionare de clipuri sigur va trebui sa il reincarc inainte de ora 14. In plus, daca cine ma suna nu prezinta nici un fel de interes in ceea ce spune si eu vreau sa imi ascult melodia in continuare? (glumesc, v-ati dat seama). In alta ordine de idei, noutatile sunt reprezentate de 4 modele, fiecare gandit pentru un anume tip de utilizator.

Sony Walkman E473KWalkman E470 – Este disponibil in 6 culori si beneficiaza de dimensiuni reduse si autonomie ridicata de pana la 36 de ore de auditie. E473K este ceva mai special avand inclus un docking station cu difuzoare. Difuzoarele nu au alimentare proprie ci folosesc acumulatorul intern al playerului.

Walkman E570 – Modelele din aceasta serie se aseamana cu E470 ca dimensiuni si forma, insa includ in plus un sistem de noise-cancelling electronic si o pereche de casti pe masura. Auditia este astfel mai calitativa pe acestea. Avem aceeasi dimensiune a ecranului ca si mdelul de mai sus: 2 inci in dagonala.

Walkman S770BT – Acesta este modelul care dispune de optiunea de utilizare a tehnologiei Bluetooth pentru emiterea semnalului audio. Astfel se pot folosi castile din pachet, sau playerul se poate conecta wireless la orice difuzor sau sistem audio ce permite conexiuni Bluetooth.

Walkman F800 – Cel mai performant dintre cele 4 serii F800 este construit in jurul unei platforme Android 4.0 si este practic concurentul direct al lui iPod Touch. Aceasta are un ecran de 3.5 inci si un magazin de aplicatii foarte bine pus la punct: Google Play Store.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: