Sony Dual USB Drive, un stick de memorie pentru dispozitive Android

, 15 Dec, 14:28

Sony a anunțat un dispozitiv de stocare 2 in 1, Dual USB Drive. Acesta se poate conecta atât la un dispozitv cu Android cât și la un PC.

Sony Micro USB Flash Drive Dual USB Drive

Stick-ul USB de la Sony deține un conector microUSB într-un capăt și unul USB normal în celălalt capăt, astfel se pot copia date de pe un smartphone și apoi tranferate pe PC și invers. Soluția poate părea puțin reduntantă, mai ales că poate fi înlocuită de un cablu între smartphone și PC, însă este gândită mai degrabă pentru citirea datelor de pe un dispozitiv mobil, atunci când nu te afli lângă un PC. Ideea nu este rea, însă tot puțin redundantă având în vedere că un adaptor USB Host de 10 lei și un stick obișnuit pot face același lucru, însă poate fi considerat un accesoriu simpatic pe care să îl ai tot timpul la tine. Stick-ul Sony Dual USB Drive va avea capacități de 8 GB, 16 GB și 32 GB și va fi asistat de o aplicație gen File Explorer pentru a efectua operațiunile de transfer. Sony recomandă acest produs pentru transferul de muzică sau fișiere video.

Sony Dual USB Drive 8GB 16GB 32GB

Dispozitivul este compatibil cu smartphone-urile sau tabletele ce rulează Android 4.0.3 sau mai sus, și cu toate computerele PC sau Mac, cerința minimă fiind Windows 7 și respectiv Mac OS 10.4. Un capac metalic, la fel ca și restul construcției, va proteja conectorii USB de praf și umezeală. Momentan nu se cunoaște prețul, sperăm însă să nu fie cu mult mai mare decât cel al unui stick obișnuit.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail