Sony anunta primele sale proiectoare cu laser

Sony anunta primele sale proiectoare cu laser

Dupa ani buni in care tehnologiile din proiectoare nu s-au schimbat semnificativ, Sony inlocuieste si el lampile clasice cu sisteme de iluminare laser.

sony vpl-fh36 laser light source

In urma cu cateva saptamani am ramas impresionat de specificatiile integrate in , acum si ce vor ajunge la primii utilizatorii in vara acestui an. Magia noilor modele vine dintr-o sursa de iluminare intitulata Laser Light Source Technology. Trecand peste faptul ca Sony se arunca la termeni precum ,,primul proiector 3LCD laser din lume”, specificatiile sunt cu siguranta impresionante. Vorbim de un model cu o rezolutie nativa WUXGA – 1920 x 1200 si o luminozitate specificata de 4000 lumeni. In conditiile in care nu trebuie sa va faceti griji cel putin 20.000 de pentru schimbarea sursei de iluminare, un astfel de aparat reprezinta un upgrade semnificativ la aproape orice proiector detineti in inventar.

In practica, inlocuind lampile din proiector cu o sursa de lumina laser, calitatea imaginii proiectate este imbunatatita substantial. Imaginiile sunt mai luminoase, contrastul mai bun si distributia culorii mai uniforma.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: