10 sept. 2013 | 10:00

Sony anunta oficial a doua generatie de PS Vita [+VIDEO]

ACTUALITATE
Sony anunta oficial a doua generatie de PS Vita [+VIDEO]

Mai subitire, mai usor si mai destept, astfel poate fi descris Vita anuntat ieri in Japonia, cu numele de cod PCH-2000.

Sony PS Vita nou lansare

In cadrul aceleeasi conferinte in care am auzit prima oara de PlayStation Vita TV, cei de la a doua generatie de PS Vita.

Similara din multe puncte de vedere cu vechea consola, aceasta este cu 20% mai subtire si 15% mai usoara decat prima generatie. In cel mai gros punct ajunge la 15 milimetri, in timp ce greutatea este de 219 grame. Are 1GB de memorie interna, suporta incarcarea printr-un port micro USB, iar ecranul de aceasta data este un LCD, in defavoarea OLED-ului din primul model. Aparent, autonomia a beneficiat de asemenea de un upgrade de 20%, cele 5 ore de gaming specificate pentru prima generatie de PS Vita transformandu-se in 6 ore acum.

Daca va hotarati sa achizitionati un PlayStation portabil de ultima generatie, veti avea parte si de ceva diversitate. Noul Vita poate fi achizitionat in sase culori diferite – alb, negru, albastru, galben, roz si verde masliniu. Pe de alta parte, cu aceasta ocazie, cardurile proprietare ale Sony devin mai ieftine, iar capacitatea lor creste pana la 64 de GB.

In Japonia, noua generatie de PS Vita ar trebui sa fie lansata pe 10 octombrie, dar la nivel international nu avem nici o informatie legata de disponibilitate.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele