Sol Computers lanseaza un monitor Pixel Qi pentru lumina puternica

Sol Computers lanseaza un monitor Pixel Qi pentru lumina puternica

Desi am citit multe informatii legate de , creatia celor de la Sol Computers este printre singurele disponibile pe piata.

sol screen Pixel qi ecran

Sol Computers, o companie mai putin cunoscuta in tara noastra, a lansat un monitor foarte interesant pentru cei care vor sa faca prezentari in deplasare sau care isi desfasoara activitatea in conditii de soare puternic. Alimentat exclusiv de la un port USB, monitorul din imagine are o diagonala de 10 inci.

Marele sau atu, fata de alte ecrane portabile similare, este dat de incorporarea unui panou Pixel Qi. Acest tip de ecrane sunt unele dintre cele mai populare din lume cand vine vorba de . Cei care s-au jucat cu astfel de ecrane descriu experienta ca fiind similara cu cea a unui panou cu cerneala electronica. Diferenta semnificativa a acestui tip de ecran fata de altele disponibile pe piata este functia de activarea si dezactivare a retro-iluminarii panoului. Astfel, in lumina interioara se activeaza iluminarea panoului pentru culori puternice si o imagine spectaculoasa, in timp ce, in lumina naturala, dezactivati lumina din spate pentru a obtine o imagine clara, similara cu cea afisata de un panou alb/negru.

Din pacate, un astfel de monitor pentru profesionisti si pretentiosi, nu este foarte ieftin. Desi, nici avantajul de a putea face o prezentare in parc nu trebuie trecut cu vederea, acest aspect va costa doritorii nu mai putin de 800 de dolari.

Citește și:
Etichete: