Ecranul Pixel Qi de 7 inci, in productie, dupa intarzierea produsa de „efectul iPad”

Ecranul Pixel Qi de 7 inci, in productie, dupa intarzierea produsa de

Pixel Qi se ocupa in prezent de dezvoltarea unui ecran de 7 inci (17,8 cm) care va fi folosit in tablete si e-readere ce vor aparea pe piata anul viitor. Totusi, modele exemplificatoare ar putea aparea chiar din acest an, catre final.

Punctele forte ale noilor display-uri, asa cum sunt mentionate pe blog, sunt consumul redus de energie, greutatea mai mica a dispozitivelor printr-o baterie mai usoara, dar si posibilitatea de a citi in orice conditii de lumina, intrucat ecranele se comporta mai mult ca o hartie electronica si nu au nevoie de iluminare din spate.

Reprezentantii Pixel Qi au mentionat pe blogul companiei situatia dificila creata de „efectul iPad” pentru producatorii de tablete. Lipsa disponibilitatii fabricilor este unul dintre cele mai mari inconveniente aparute. Oricum, odata cu deblocarea pietei de fabricare si furnizare, compania poate incepe productia noilor display-uri.

„Multi dintre producatorii nostri de dispozitive au folosit acest rastimp pentru a rafina design-ul produselor, iar rezultatele vor fi cu atat mai stralucite, cu cat se diferentiaza de iPad si in ceea ce priveste optiunile”, se mai spune pe blogul Pixel Qi. Partenerii producatori ai companiei vor anunta dispozitivele cu ecrane Pixel Qi incorporate in aceasta toamna.

Ecranul Pixel Qi de 7 inci il va urma pe cel de 10,1 inci 3Qi, care va aparea in produse livrate chiar in aceasta toamna.


Citește și:
Etichete: