Skyrim pentru PlayStation 3 primeste in sfarsit DLC

Skyrim pentru PlayStation 3 primeste in sfarsit DLC

Dupa mai bine de un an de la lansarea lui The Elder Scrolls V: Skyrim, Bethesda a reusit in sfarsit sa rezolve problemele tehnice din versiunea de PlayStation 3. Astfel, incepand cu luna februarie, jocul va primi DLC si pe consola celor de la Sony.

Skyrim

Desi nu exista inca o data concreta, PlayStation Blog a dezvaluit ca inainte de lansarea celor trei pachete extra, jocul va primi un nou patch, care va adauga suportul pentru acestea. Spre diferenta de lansarile de pe Xbox 360 si PC, primul DLC pentru Skyrim care va ajunge pe PlayStation 3 va fi de fapt cel mai recent: Dragonborn. Acesta este si probabil cel mai „stufos” dintre cele trei. Urmatorul va fi Hearthfire, care ofera posibilitatea de a construi o casa si de a intemeia o familie in universul jocului, iar ultimul va fi Dawnguard, care cronologic a fost primul lansat pe celelalte platforme.

Pentru a rasplati fanii rabdatori care au asteptat pana acum sa primeasca DLC-ul pentru Skyrim pe PS3, Bethesda va oferi 50% reducere in prima saptamana de la lansare pentru fiecare dintre aceste pachete. In cazul in care inca mai aveti Blu-Ray-ul cu acest joc, ar fi bine sa-l tineti la indemana saptamanile urmatoare.

Citește și: