Dragonborn – Un nou expansion pentru Skyrim

Dragonborn - Un nou expansion pentru Skyrim

La un an de la lansare, Bethesda nu a uitat inca de The Elder Scrolls V: Skyrim. Dupa expansion-ul Dawnguard si DLC-ul Hearthfire vine Dragonborn, care va aduce atat un fir narativ nou in lumea lui Skyrim, cat si noi medii de joc de explorat.

Skyrim Dragonborn

Aparent o buna parte din actiunea din Dragonborn se va petrece in Solstheim, o insula care a fost inclusa si intr-un expansion pentru The Elder Scrolls III: Morrowind. Aici, personajul principal va trebui sa infrunte un alt „Dragonborn”, ale carui puteri sunt comparabile cu ale sale. Trailerul de anunt ne dezvaluie cateva noutati de gameplay precum calaritul de dragoni, cativa inamici noi si orase care amintesc de Morrowind.

Data de lansare a expansion-ului Dragonborn este stabilita pentru 4 decembrie si va debuta ca si restul pachetelor extra mai intai pe Xbox 360 prin intermediul Xbox Live. Pretul va fi de 1600 MS Points, echivalentul a 20 de dolari/euro. In timp ce DLC-urile precedente au fost lansate la distanta de o luna sau doua si pe PC, pe PlayStation 3 nu a fost inca publicat astfel de continut aditional.