Skype devine mult mai destept pe Windows 8

Skype devine mult mai destept pe Windows 8

Skype nu va ramane probabil prin intermediul careia sa vorbiti cu matusa din Italia pe Windows 8.

skype windows 8 store app download

, indiferent daca sunt deja online sau in curs de dezvoltare, inregistraza o crestere a numarului de utilizatori. Acest numar este mult mai mare, in parte, din cauza unor update-uri comunicate recent de catre Microsoft. Printre aplicatiile actualizate in ultima perioada, cel mai rasunator exemplu este Skype.

Dupa ce compania Microsoft a reusit sa faca publice cateva update-uri majore destinate platformei in ultima saptamana, Skype si-a concentrat atentia asupra aplicatiei optimizate pentru Windows 8. Acum cateva zile aflam ca utilizatorii de Outlook pot vorbi cu prietenii pe Skype direct din interfata web a serviciului Outlook.com. Acum aflam ca puteti trimite mesaje video prietenilor prin aplicatia de Windows 8. Aceasta functie este mai importanta decat pare la prima vedere deoarece a ajuns pe noul sistem de operare intr-o versiune finala a aplicatiei. In timp ce alte versiuni ale aplicatiei, inclusiv cea de Window 7 sau  iOS suporta mesaje in format video, acele versiuni se afla momentan in beta, aspect care, in noua situatii din 10 se traduce prin probleme de stabilitate mai mici sau mai mari ale unui program.

Pentru a profita de functionalitea descrisa mai sus, tineti degetul pe numele unui contact din agenda Skype, faceti click pe butonasul marcat cu + din dreptul respectivului utilizator si, din meniul contextual, selectati ,,send a video message”. In secunda urmatoare, mesajul este inregistrat si trimis catre destinatar. Acestuia ii va aparea in cadrul conversatiilor recente respectivul mesaj si tot de acolo il va putea si viziona.

Pentru a profita acum de noua versiune de Skype pentru Windows 8, este suficient sa accesati in orice moment acest link de Windows Store.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: