Microsoft inchide Windows Messenger in aprilie

, 17 Feb, 10:20

Unul dintre , intitulat initial Windows Messenger, se va inchide in luna aprilie.

microsoft Messenger Skype tranzitie

Microsoft a initiat un program prin care obliga toti utilizatorii de Messenger sa treaca la Skype. La cateva luni dupa achizitia Skype, Microsoft a permis utilizatorilor de Messenger sa se autentifice in Skype cu acelasi nume de utilizator si parola. Daca pana acum aceasta tranzitie la Skype era optionala, incepand cu luna aprilie va deveni obligatorie.

Initial a fost anuntata o trecere a utilizatorilor de la pana la data de 15 martie. Acum aflam insa ca tranzitia finala va incepe de la data de 8 aprilie in tarile vorbitoare de limba engleza si se va incheia la 30 aprilie.

Daca veti incerca sa rulati Windows Messenger dupa 30 aprilie, aplicatia va refuza sa va autentifice. Din acel moment, Skype este singura optiune pentru a va pastra intreaga lista de contacte pe care v-ati creat-o in ultimii ani pe Messenger. Aparent, timp de cateva saptamani, aplicatii gen Trilian, care suporta mai multe servicii de mesagerie instant, vor continua sa suporte si serviciul Microsoft.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail