Shazam lanseaza Player: Prima aplicatie noua de lansare a serviciului

, 12 Ian, 06:55

shazam player

In aceste zile de CES, Shazam, compania din spatele uneia dintre cele mai populare aplicatii de pe orice tip de platforma portabila, si-a largit portofoliul.

Lansata in AppStore in urma cu cativa ani buni, Shazam a impresionat utilizatorii cu una dintre cele mai impresionante si utile functi: recunoasterea pistelor audio din orice context sau mediu, atata timp cat exista acces la internet. Din dorinta de a incerca ceva nou si plecand de la o premisa asemnatoare cu cea a programului initial, Shazam a lansat Shazam Player.

Noua aplicatie ofera, pe langa taagging de melodii, elemente de socializare – Facebook, Twitter – pentru a posta ce melodii doriti sa ascultati azi si pentru a vedea ce vor prietenii vostri. Va ajuta sa vedeti versurile melodiilor, clipuri pe YouTube , date pentru concerte din viitorul apropiat, la care se adauga si posibilitatea de a crea si salva playlist-uri.

Aplicatia este gratuita si o puteti descarca din iTunes.

Shazam Player
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail