Sharp Aquos Phone Xx vine cu cea mai mica rama pe toate partile

Sharp Aquos Phone Xx vine cu cea mai mica rama pe toate partile

Cu toate ca foarte multi producatori se chinuie la acest capitol, momentan a castigat titlul de a integra cea mai subtire rama in Aquos Phone Xx.

sharp aquos phone xx bezel

Incercand sa ofere un ecran cat mai generos intr-un smartphone de dimensiuni cat mai reduse, cei de la Sharp au anuntat actualul lider de piata la acest capitol cu un nume foarte simplu, Xx.

Noul terminal al japonezilor, ce se va comercializa prin intermediul operatorului Softbank 4G LTE, va avea un ecran de 5,2 inci in diagonala dintr-o carcasa de doar 70 x 132 x 9,9 milimetri. Ca o comparatie, Galaxy S4, cu un panou de 5 inci, are o inaltime mai mare, de 136,6 milimetri si o latime similara de 69,8 milimetri. Vorbim desigur de un panou Full HD si de un set complet de specificatii high end.

Preinstalat cu Android 4.2, aparatul de doar 147 grame este construit in jurul unui SoC MSM8974 quad core tactat la 2.2 GHz si a unei cantitati de 2GB de memorie RAM. Spatiul de stocare standard este de 32GB, dar poate fi extins cu microSD-uri. Vine cu Bluetooth 4.0 si este compatibil cu IEEE 802.11 a/b/g/n/ac. Bateria este doar 2600 mAh, in schimb camera prinicipala este ajutata de un senzor de 16,3 megapixeli cu F 1.9. Camera frontala este de 1.2 megapixeli.

Cireasa de pe tort a acestui smartphone, pe langa marginea inexistenta a ecranului, consta in certificarile IPX5 si IPX7, elemente care ii confera statutul de dispozitiv rezistent la apa.

Cu toate ca astfel de gadgeturi arata foarte bine in stiri, nu putem decat sa speram ca operatorii locali vor incerca sa le aduca si in Romania din Tara Soarelui Rasare.