Sense 3D Scanner te ajută să modelezi 3D lucrurile preferate [VIDEO]

Sense 3D Scanner te ajută să modelezi 3D lucrurile preferate [VIDEO]

Pasiunea pentru imprimarea 3D nu pare să se liniştească, motiv pentru care aveţi nevoie de , precum Sense 3D Scanner.

sense 3d scanner

Ne bucurăm cu toţii când vedem procesul de imprimare a unui obiect în trei dimensiuni, însă lucrurile stau altfel cu procesul de definire pe computer a modelului ce urmează să fie imprimat. Deoarece proiectarea 3D nu a fost niciodată un domeniu facil sau intuitiv, foarte mulţi şi-au dorit să apeleze la un scanner pentru a-şi copia obiectele relevante din viaţa lor prin această metodă.

Din păcate, scannerele 3D sunt nişte , chiar mai scumpe decât multe dintre imprimante. Ca să vă faceţi o idee, Makerbot Digitizer, unul dintre modelele mai populare, are un pret de 1400 dolari şi o limitare a obiectelor pe care le poate scana de 20 de centimetri. Cum se întâmplă însă de obicei în IT, dacă ai răbdare, apare un model mai mic, mai ieftin, mai performant.

Noul Sense 3D Scanner costă doar 400 de dolari şi are o rază atât de bună şi o precizie atât de mare, încât poate scana în câteva secunde un om sau o maşină fără a fi necesar un efort suplimentar menit să ajute la îndepărtarea elementelor de fundal.

Handicapul unic al acestui dispozitiv Sense 3D Scanner este că funcţionează exclusiv în tandem cu un PC. Ca urmare, indiferent unde vă aflaţi sau la ce rezoluţie vreţi să imortalizaţi un obiect, un ultrabook, o tabletă cu Windows 8 sau un desktop este obligatoriu. Mai rămâne acum să găsiţi o imprimantă 3D sau să ateptaţi ca centrele de copiere să încoporeze în curând şi astfel de activităţi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: