Send Me To Heaven: Arunca-ti smartphone-ul in joc! [+VIDEO]

Send Me To Heaven: Arunca-ti smartphone-ul in joc! [+VIDEO]

SMTH sau Send Me To Heaven este un joc care va invita sa aruncati telefonul personal in aer cu scopul de a depasi un record.

Send me to haven app smtha android ios

Pentru ca sunt din ce in ce mai ,,ieftine”, prin care va invita, intr-un mod complet inconstient, sa va aruncati telefonul in aer la o inaltime cat mai mare. Aplicatia poarta numele de Send Me To Heaven si pentru o perioada scurta de timp a fost disponibila si pe AppStore-ul celor de la Apple, nu doar pe Google Play. Cum era de asteptat, aplicatia a fost scoasa in final din magazinul virtual al posesorilor de iPhone, pentru ca gigantul din Cupertino a decis ca instiga la un comportament care s-ar putea reflecta in distrugerea iDevice-urilor.

In schimb, puteti in orice secunda sa descarcati aplicatia de Android, sa o instalati in mod gratuit pe aparat si sa acceptati provocarea cu care vine micul programel. Practic, pe baza accelerometrului din orice telefon modern, Send Me To Heaven inregistreaza inaltimea la care ati reusit sa va aruncati telefonul, cu speranta ca-l si prindeti cand aterizeaza pentru a o vedea rezultatul afisat pe ecran.

Desi sunt convins ca in momentul in care v-ati instalat aplicatia va veti dori neaparat sa fiti primul in topul international si nu va veti mai putea controla, sugestia mea este sa va ganditi de doua ori inainte de a deveni jucator de SMTH. 😀

Citește și: