CEO-ul Motorola apara specificatiile mediocre ale Moto X

CEO-ul Motorola apara specificatiile mediocre ale Moto X

Intr-un univers guvernat de terminale Full HD cu proceosoare Quad Core si Octo Core, . Sa vedem de ce.

motorola moto x dennis woodside

Cu multe surle si trambite, Motorola si Google au anuntat saptamana trecuta un terminal care ar trebui sa revolutioneze piata aparatelor cu Android. Desi si calitatea constructiei nu este neglijabila, punctele forte sunt reduse la zero cand ne uitam la configuratia hardware. Trecand peste faptul ca nu este nici foarte usor la 130 de grame si nici foarte subtire la 10,4 milimetri, Moto X este pur si simplu demodat la capitolul panou si putere de procesare. Mai ales in contextul in care in SUA acest aparat se vinde la abonament la acelasi pret ca un Galaxy S4, este destul de greu de inteles de ce are doar un procesor dual core la 1,7 GHz si o rezolutie nativa de 1280 x 720.

,,Am facut cateva alegeri diferite fata de competitorii nostrii. Ne gandeam la experienta completa a utilizatorului.” CEO-ul Motorola, Dennis Woodside, intr-un interviu acordat celor de la AllThingsD, a incercat sa ne convinga de faptul ca au facut o alegere buna in ceea ce priveste specificatiile noului aparat. Chiar daca a afirmat ca a citit cu entuziasm review-urile din ultima saptamana referitoare la aparat, acelasi Woodside a simtit nevoia sa justifice de ce s-au limitat la doar 720p pentru panoul din Moto X. ,,Dincolo de 720p, daca nu ai ochi de vultur, nu vei observa nici un fel de diferenta.”

Cu toate ca in ceea ce priveste procesorul nici eu nu inteleg foarte bine fuga asta dupa core-uri, foarte similara cu explozia de megapixeli, am totusi o fixatie legata de ecran si cred ca 720p, la un panou de 4,7 inci, nu se vede nici pe departe la fel de bine precum un panou Full HD. Si, nu, nu trebuie sa ai ochi de vultur ca sa realizezi diferenta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: