Samsung se pregăteşte să lanseze o tabletă de 12 inci

Samsung se pregăteşte să lanseze o tabletă de 12 inci

După multiple rânduri de zvonuri pe acest subiect, Galaxy Note Pro se pare că va fi numele putat de noua tabletă de 12 inci a celor de la .

Samsung Galaxy Note Pro 12,2 inci Android 4.4 KikKat

Au trecut deja câteva luni de când auzeam prima oară de o tabletă a celor de la Samsung cu o diagonală cu mult peste media modelelor actuale. Este vorba de  , mai exact 12,2 inci, care, având în vedere trendul producătorilor actuali de a micşora cât mai multe diagonala acestor produse, nu pare o decizie foarte inspirată. În definitiv, dacă nu va fi incredibil de compactă, îşi pierde aura de portabilitate, cel mai important aspect la o tabletă.

Trecând peste zvonuri, în cadrul unui eveniment defăşurat în urmă cu câteva zile în Coreea de Sud, oficialii companiei au confirmat existenţa acestui produs unui public restrâns. Deşi nu avem încă un comunicat de presă pe marginea acestui subiect, aceasta s-ar putea să fie cea mai ,,oficială” informaţie pe care o vom primi despre o tabletă cu numele de Galaxy Note Pro. La capitolul specificaţii, se pare că vorbim de un display LCD de 12,2 inci cu o rezoluţie de 2560 x 1600 pixeli. Deşi procesorul este încă necunoscut, probabil un Exynos octo-core sau Snapdragon 800 quad core, cantitatea de ram de 3GB e aproape sigură, la fel şi o baterie de 9500 mAh. Dacă tot e sezonul Android 4.4, acelaşi KitKat va fi preinstalat şi pe Note Pro.

Mai sunt vreo două săptămâni zile până la CES 2014, acela va fi contextul perfect pentru ca aceasta tabletă de 12 inci Samsung să aibă parte de o lansare oficială. V-aţi dori oare un gadget atât de mare pentru simplul fapt că suportă interacţiunea cu un stylus?

Citește și: