Samsung extinde seria Galaxy Note pana la 12.2 inci

Samsung extinde seria Galaxy Note pana la 12.2 inci

La cateva saptamani dupa ce anuntam ca Samsung lucreza la o tableta de 12 inci, au aparut pe internet primele imagini cu .

antutu samsung galaxy note 12.2

Fara a fi un produs confirmat oficial de producatorul sud coreean, in imaginea de mai sus putem vedea un posibil Galaxy Note 12.2. , aceasta tableta, daca se va materializa, este una dintre cele mai mari de pe piata, in conditiile in care isi propune sa fie si portabila.

Chiar daca pana la momentul redactarii acestui material nu au aparut niste specificatii complete ale produsului, cei de la AnTuTu, echipa din spatele benchmark-ului cu acelasi nume, au cateva informatii pe acest subiect. Aparent, este vorba tot de un Qualcomm Snapdragon 800 quad core tactat la 2,3 GHz, precum in Note 3 si alte smartphone-uri de varf recente. Cantitatea de memorie RAM preinstalata este foarte probabil sa fie egala cu 3GB.

In cazul foarte posibil in care aceasta combinatie se confirma, cu siguranta performanta tabletei va fi una decenta, indiferent de diagonala. In plus, s-ar putea sa aiba o camera principala de 8 megapixeli si una frontala de 2 megapixeli. Sistemul de operare preinstalat va fi Android 4.3 Jelly Bean. Cantitatea de memorie interna va fi limitata la 32 GB, in schimb ar putea fi extinsa prin intermediul unor carduri microSD.

Anterior, Galaxy Note 12.2 a mai aparut printre documentele autoritatii de certificare Bluetooth SIG. Fara o posibila data de lansare din partea Samsung sau pana cand mai multe imagini care nu sunt randate ajung pe internet, este inutil sa speculam asupra momentului in care ar putea ajunge pe piata.