iWatch Concept – Cum ne-ar placea sa arate un ceas Apple!

In clipul de mai sus aveti prezentat un concept pentru Apple iWatch intr-o varianta cat se poate de spectaculoasa.

Daca in urma cu ceva timp analizam zvonurile cu privire la un nou device Apple, fie el cu display flexibil sau fara, astazi va prezentam un videoclip care prezinta un concept indraznet de iWatch, parca desprins din filmele SF. Nu este prima oara cand oameni talentati aleg sa-si expuna opiniile si dorintele, cu privire la un anumit gadget, prin realizarea unor astfel de clipuri de prezentare.

iWatch Concept

Oricat de veridic ar parea dispozitivul din film, acesta este realizat cu ajutorul unor efecte video bine plasate si nu cred ca are vreo legatura cu iWatch-ul celor de la Apple. Bineinteles daca acesta exista macar in agenda de lansari viitoare a gigantului producator american. Pentru moment nu stim mare lucru cu privire la ceasul mega, super cool la care se presupune ca lucreaza cei de la Apple.

iWatch Concept viitor

Majoritatea informatiilor sunt zvonuri si speculatii fara surse prea sigure, dar care indica aparitia unui ceas inteligent sub brandul marului american. Indiferent daca vom asista la o lansare de iWatch in 2013 sau nu, cu siguranta ne-ar placea ca la un moment dat sa ne putem juca cu ceasul din clip. Daca stam sa analizam, nu cu mult timp in urma si Google Glass parea desprins dintr-o productie SF si in curand vom purta gadget-ul pe nas :).

Mai jos aveti si making-off-ul videoclipului care a fost realizat cu un buget de 10 dolari si totusi arata intr-un mare fel.

17:00 07.03.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video