Samsung Galaxy S II se pregateste pentru Jelly Bean

Samsung Galaxy S II se pregateste pentru Jelly Bean

Samsung Galaxy S II reprezinta un nume important in portofoliul producatorului coreean chiar si acum in perioada de glorie deplina a mai noului Samsung Galaxy S III.

Samsung Galaxy S II Update Jelly Bean

Chiar daca mai vechiul membru al familiei Galaxy nu mai impresioneaza prin cifrele din vanzari, stim cu totii ca exista o multime de utilizatori care inca se mai bucura de functiile si dotarile acestui flagship. Tocmai pentru a incanta acest numar mare de clienti, Samsung Korea a oferit cateva detalii despre mult asteptatul update la Android Jelly Bean ce urmeaza sa ajunga pe Galaxy S II in viitorul apropiat.

Update-ul va putea fi realizat prin intermediul programului Samsung Kies, iar noul sistem de operare se va instala in aproximativ o ora. Este usor de inteles ca discutam despre un upgrade substantial fapt ce se va reflecta si in diminuarea memoriei interne cu aproape un 1GB, folositi pentru noua partitie de sistem.

Asa cum ne-am fi asteptat, Jelly Bean va sosi impreuna cu functii precum Google Now, Google+, un home screen optimizat si o experienta superioara in utilizare, datorata in principal fluiditatii date de Project Butter. Stim cu totii ca cei de la Samsung sunt renumiti pentru customizarile introduse pe smartphone-urile lor, asa ca pe langa dotarile standard regasite in TouchWiz posesorii de Galaxy S II se vor putea bucura si de Smart Stay, functie regasita pe Galaxy S III si Galaxy Note 2.

Pentru moment nu este cunoscuta data exacta de lansare a upgrade-ului nici macar pentru Korea, dar banuim ca in viitorul apropiat cei care au achizitionat telefonul la liber se vor putea bucura de bunatatile aduse de Jelly Bean.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: