Samsung ne pregateste o tableta de 8 inci cu ecran Full HD

Samsung ne pregateste o tableta de 8 inci cu ecran Full HD

Deja de cativa ani sunt pe aceeasi linie la capitolul densitate cu cele legate despre produse Apple.

Samsung Galaxy Tab Note Full HD Super AMOLED

Surse apropiate de compania sud coreeana au facut publice noi informatii legate de o tableta gandita sa ne impresioneze printr-o densitate de pixeli similara cu cea intalnita in mult ravnitul Retina Display.

Asteptata cu sufletul la gura, multi au sperat ca Galaxy Note 8.0 va fi tableta Samsung dominata de un panou de inalta rezolutie. A sosit momentul publicarii specificatiilor si a devenit evident ca aceeasi rezolutie egala cu 1280 x 800, intalnita in versiunea de 10,1 inci, va fi prezenta si aici. Cu toate acestea, pentru ca gigantul coreean are tehnologia necesara si pentru ca acesta este trendul pietii, o tableta de 8 inci cu rezolutie Full HD este probabil urmatorul pas al companiei. In definitiv, cele mai multe zvonuri confirma o rezolutie de 2048 x 1536 pentru urmatorul iPad mini. Este imposibil ca Samsung sa nu creeze un produs pe acelasi segment de piata.

Pentru ca detaliile legate de tehnologia folosita in acel panou sunt la fel de importante precum rezolutia, aceeasi sursa confirma ca vom vedea o tableta cu diagonala de 8 inci si un raport de aspect 16:9 care va folosi tehnologia AMOLED. In acest moment, poarta distinctia de tableta Samsung cu ecran AMOLED.

Ipotetica tableta ar trebui sa devina oficiala la IFA 2013 in Berlin si ar ajunge in magazine in perioada imediat urmatoare. Cel mai probabil va folosi un procesor quad core iar daca pana atunci nu se va lansa Android 5.0, Key Lime Pie,  tableta va rula Android 4.2 Jelly Bean.