Apple a castigat: Galaxy Tab 7.7 nu se mai vinde in Uniunea Europeana

Apple a castigat: Galaxy Tab 7.7 nu se mai vinde in Uniunea Europeana

O Inalta Curte de Justitie din Dusseldorf, Germania, a avut puterea de a interzice comercializarea tabletelor Samsung Galaxy Tab 7.7 in intreaga Uniune Europeana. Desi cu aceeasi ocazie Samsung a castigat un apel in ceea ce priveste comercializarea Galaxy Tab-ului 10.1N, lovitura pentru producatorul coreean este imensa.

galaxy-tab-banned

In luna februarie, Apple a pierdut cea mai recenta lupta cand vine vorba de comercializarea Galaxy Tab-ului 10.1N, pe motiv ca se diferentieaza suficient de designul tabletelor Apple. Acel proces s-a tinut intr-un tribunal Regional din Dusseldorf, iar in cadrul apelului sustinut in fata unei Curti Superioare din acelasi oras, decizia a ramas in picioare.

Dubios e ca aceasta decizie si intreaga lupta, de altfel, s-au dus pentru o interdictie de vanzare dinaintea procesului efectiv, situatia putand fi inca schimbata.

Galaxy Tab 7.7 din pacate, face parte din alt film. Cu aceasta ocazie, Samsung tocmai a pierdut dreptul de a comercializa tableta in intreaga Uniune Europeana, cu toate ca intr-o faza incipienta decizia viza doar comercializarea produslui in Germania. Supararea a fost atat de mare la auzul acestei decizii, incat un reprezentant al companiei nu a ezitat sa dea o declaratie.

,,Samsung este dezamagita de decizia curtii. Vom continua sa luam toate masurile disponibile, inclusiv actiuni legale, pentru a ne proteja drepturile de proprietate intelectuala si pentru a ne apara impotriva afirmatiilor Apple, cu scopul declarat ca produsele noastre sa fie in continuare disponibile in intreaga Uniune Europeana.” – au spus oficialii Samsung.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: