Samsung Hennessy – un smartphone cu design si specificatii retro

Samsung Hennessy - un smartphone cu design si specificatii retro

Am scris mult despre tentativa celor de la de a reinvia conceptul de flip phone, acum este lansat oficial cu numele de Samsung Hennessy.

samsung hennessy lansare

Imaginea de mai sus este primul material de marketing oficial care confirma ca cei de la Samsung au lucrat destul de intens la un smartphone cu ecran rabatabil. Asa numitul flip phone vine intr-o perioada in care producatorii de gadgeturi incearca sa impinga dimensiunea standard a ecranului unui telefon inteligent catre noi orizonturi.

Initial se credea ca este vorba de Galaxy Golden, iar la scurt timp s-a vehiculat , acum aflam ca unul dintre singurele terminale in acest format cu Android poarta numele de Samsung Hennessy. Similar, daca nu identic, cu imaginile pe care le-am vazut anterior online, acest aparat poarta numele de cod W789 si este detaliat pe pagina chinezeasca a celor de la Samsung. Varianta tradusa cu Google Translate a paginii cu specificatii poate fi accesata aici.

In principiu, este vorba de doua ecrane de 3,3 inci cu o rezolutie de 320 x 480 pixeli. Partea procesare va fi asigurata de un quad core tactat la 1,2 GHz de originie necunoscuta. Are 110,85 x 59,3 x 18,6 milimetri si 208 grame. Bateria interna este de 1500 mAh, iar sistemul de operare preinstalat este Android 4.1 Jelly Bean. Camera principala este de 5 megapixeli si nu lipseste din ecuatia nici conectivitatea Bluetooth, WiFi sau GPS. Acest clamshell are functionalitate dual-SIM pe retele CDMA si GSM, in timp ce extinderea capacitatii de stocare poate avea loc printr-un microSD.

Partea mai putin frumoasa? A fost anuntat doar pentru China.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: